Gdzie tanio wybrać się na majówkę?
Znasz miejsca, które warto polecić? Widziałeś za granicą coś ciekawego, co trzeba zobaczyć? Podziel się doświadczeniami!
- Bernadetta
Gdzie tanio wybrać się na majówkę?
Post autor: Bernadetta »
Kochani Może do majówki jeszcze dużo czasu, ale już zaczęłam myśleć o tym - gdzie tu się wybrać. Zalezy mi na tym, żeby to nie była zbyt kosztowna wyprawa, ale jednak przyjemna. Najlepiej gdzieś w góry. Co proponujecie ?
- Daleka
Re: Gdzie tanio wybrać się na majówkę?
Moim zdaniem najlepszym pomysłem na majówkę są kajaki Takie wyjazdy wcale nie są drogie, a są naprawdę bardzo fajne. Jeśli macie czworonoga warto się zastanowić, co z nim na ten czas zrobić. My naszego pieska zostawiamy w hotelu dla psów "U Zoopsychologa" pod Warszawą. Zawsze ma tam zapewnione świetne warunki i fachową opiekę, więc jesteśmy w pełni zadowoleni z takich usług
bezprzewodowy sygnał tv
bezprzewodowy sygnał tv
- feni
Dobre, sprawdzone oferty są zawsze tutaj mile widziane. Liczę na dalszą współpracę!
stoliki rtv audio
stoliki rtv audio
Baba jak ten kot: kto pogłaszcze, ten panem
- reecemacejkovic
Post autor: reecemacejkovic »
Polska jest bardzo pięknym krajem.
Post autor: groszek »
O mnie się podoba pomysł, żeby wybrać się na kajaki. Uważam, to super rozrywka - która odpręża, pozwala fajnie spędzić czas na łonie natury. Tutaj http://kajakirogalinek.pl/ też macie ciekawe propozycje na spływy kajakowe, zobaczcie sami...
Post autor: lusia »
Świetną opcją jest beczka wodoszczelna - https://gosup.pl/beczki-wodoszczelne-97 Podczas przebywania na łodzi czy kajaku ochroni wasze rzeczy przed wodą oraz uszkodzeniem. Spokojnie można w niej przechowywać również jedzenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery