fryzura
- TomaszN
Re: fryzura
- Daleka
- Somesome
- trovko
- loczkowana
Post autor: loczkowana »
- Oleńka

- Julka888

- maga12z

- avis.wilkinson
- mirabela
- Adam197575
Post autor: Adam197575 »
- buldog
- Charlotte12
Post autor: Charlotte12 »
- xKAZICZEKx
Post autor: xKAZICZEKx »

- Martynika
- Ada
Wlasnie ja tez mam wielki problem
Włosy sa takie okropne cienkie
Tyle ich wypadło i od kilku tygodni zastanawiam się nad ścięciem.
Zastanawiam się jeszcze nad kosmetykami od Delpos: https://delpos.pl/ Ponoć są skuteczne, ale nie mam wśród znajomych nikogo kto by je stosował i moze to potwierdzić.
Może ktos z Was stosował i napisze czy rzeczywiście warto spróbować ?
- Przemek52522
Post autor: Przemek52522 »
- Bodzio12
Post autor: uleńka »

Post autor: toddsweeneyż »
Post autor: Józek »
Z tego, co czytałem, to jest bardzo skuteczny i składa się z naturalnych składników. Chyba spróbuje go zastosować w sumie, jeśli jest na naturalnych składankach, to mi nie zaszkodzi, a na pewno pomoże

Post autor: łudmila »
Post autor: mamuśa »
- jedynka
Post autor: Luśka »
O to to to, mam starsze koleżanki, one już lekko siwieją i mają bzika na punkcie farbowania i przywracania naturalnego blasku.loczkowana pisze: ↑27 gru 2019, 12:30 Na zniszczone włosy jest wiele preparatów, które poprawiają jakość włosów i je odbudowują. Ja stosuję dobrej jakości szampony i maski. Widziałam na doz.pl serię Enilome https://www.doz.pl/apteka/k4930-Enilome , które są zaprojektowane przez specjalistów. Kosmetyki są idealne do skóry nadwrażliwej, skłonnej do podrażnień. Szampon z tej serii powinien odbudować Twoje włosy i je nawilżyć.
Ostatnio modne są szampony z proteinami jedwabiu, sama kupiłam ten
https://lavandin.pl/pl/products/fanola-no-yellow-szampon-do-wlosow-100ml-29401.html
i rzeczywiście, blask jest mocny i ładny dzięki cząsteczkom jedwabiu.
Warto zwracać uwagę na takie sprawy jeśli chcemy, by nasza fryzura wyglądała zdrowo i naturalnie

Post autor: vełna »
Post autor: Oluś23 »
Post autor: lola_szymańska24 »
daszki ogrodzeniowe
Post autor: Żuczka »

Post autor: Łucja87 »
Post autor: brędda »
Post autor: pępryka »
Post autor: Markóta52 »
podwiązywanie pomidorów
Post autor: perełka »
Post autor: łuki »
Post autor: ćlaa »
Post autor: Fyzką »

https://jaw.pl/2021/05/sezon-burzowy-rozpoczety-jak-sie-przygotowac/
Post autor: Maruś433 »
oo ja też chodzą do Magii Blondu, jest jednym z lepszych salonów w Wwa. Pani Danusia to niesamowicie zdolna fryzjerka, profesjonalna a do tego bardzo sympatycznaćlaa pisze: ↑10 cze 2021, 19:15 regularnie chodzę do Magii Blondu, mają salon na Sarmackiej na Wilanowie, bardzo polecam Danusię, Kingę, obydwie panie to 100% profesjonalizmu, cieszę się, że w końcu trafilam do miejsca gdzie mam pełne zaufanie ________________________________________________________

Post autor: kłoska »
Post autor: gośka28 »
Również regularnie chodzę do Magii blondu, ale do Pani Kingi, jest świetna i przy okazji na paznokcie do Pani Darii, która również jest superMaruś433 pisze: ↑14 cze 2021, 23:22oo ja też chodzą do Magii Blondu, jest jednym z lepszych salonów w Wwa. Pani Danusia to niesamowicie zdolna fryzjerka, profesjonalna a do tego bardzo sympatycznaćlaa pisze: ↑10 cze 2021, 19:15 regularnie chodzę do Magii Blondu, mają salon na Sarmackiej na Wilanowie, bardzo polecam Danusię, Kingę, obydwie panie to 100% profesjonalizmu, cieszę się, że w końcu trafilam do miejsca gdzie mam pełne zaufanie ________________________________________________________![]()

Post autor: Łucja »
A brwi lub rzęsy tam robiłyście? Widzę, ze mają taką ofertę na stronie.gośka28 pisze: ↑22 cze 2021, 1:27Również regularnie chodzę do Magii blondu, ale do Pani Kingi, jest świetna i przy okazji na paznokcie do Pani Darii, która również jest superMaruś433 pisze: ↑14 cze 2021, 23:22oo ja też chodzą do Magii Blondu, jest jednym z lepszych salonów w Wwa. Pani Danusia to niesamowicie zdolna fryzjerka, profesjonalna a do tego bardzo sympatycznaćlaa pisze: ↑10 cze 2021, 19:15 regularnie chodzę do Magii Blondu, mają salon na Sarmackiej na Wilanowie, bardzo polecam Danusię, Kingę, obydwie panie to 100% profesjonalizmu, cieszę się, że w końcu trafilam do miejsca gdzie mam pełne zaufanie ________________________________________________________![]()
![]()
Post autor: gośka28 »
robiłam rzęsyŁucja pisze: ↑29 cze 2021, 16:56A brwi lub rzęsy tam robiłyście? Widzę, ze mają taką ofertę na stronie.gośka28 pisze: ↑22 cze 2021, 1:27Również regularnie chodzę do Magii blondu, ale do Pani Kingi, jest świetna i przy okazji na paznokcie do Pani Darii, która również jest superMaruś433 pisze: ↑14 cze 2021, 23:22
oo ja też chodzą do Magii Blondu, jest jednym z lepszych salonów w Wwa. Pani Danusia to niesamowicie zdolna fryzjerka, profesjonalna a do tego bardzo sympatyczna![]()
![]()

Post autor: pełkowa »
zaciekawił mnie ten sprzęcik, wydaje mi się, że by sie dobrze sprawdził do moich włosów, ciężko mi się z nimi współpracuje, a na jesieni, w zimie jest jeszcze gorzej, bo wilgoć, ogrzewanie mega zwiększa puszenie sie, Babyliss ma dobre urządzeniakłoska pisze: ↑18 cze 2021, 16:57 moja fryzura ostatnio to włosy ułozone suszarko-lokówką, kupilam sobie sprzęt od Babyliss z obrotową szczotką, jonizacją, fajnie włosy wygladają, obsluga jest bardzo prosta i fryzure mozna zrobić bardzo szybko, mam włosy do ramion i przy takiej długosci super się to sprawdza
- junda

Post autor: Braszko »
Post autor: regiska »
Post autor: Mikruss2 »
Post autor: Majka4 »
Post autor: zaker »