Cześć,
Znacie jakiś ładny i przytulny hotel pod Wrocławiem?
Wyjazd do Wrocławia
Gdzie zrobić zakupy w podróży? Jak płacić w obcej walucie? Jak uniknąć cła?
- Marysia_89
Re: Wyjazd do Wrocławia
Post autor: Marysia_89 »
Hej,
Ja mogę Ci polecić Starą Garbarnię (strona www). Jestem bardzo zadowolona za każdym razem, jak tam nocuję z chłopakiem Bardzo fajny klimat i przyjemne miejsce. Dodatkowo całkiem szybko się dojeżdża do centrum, więc również jest to na duży plus jak dla mnie. Polecam odwiedzić
Ja mogę Ci polecić Starą Garbarnię (strona www). Jestem bardzo zadowolona za każdym razem, jak tam nocuję z chłopakiem Bardzo fajny klimat i przyjemne miejsce. Dodatkowo całkiem szybko się dojeżdża do centrum, więc również jest to na duży plus jak dla mnie. Polecam odwiedzić
- lisa
Wrocław to piękne miasto, które warto zwiedzić. Ja byłam trzy razy i za każdym razem zachwyca tak samo Gdybyś szukała hotelu we Wrocławiu zajrzyj na https://meteor-turystyka.pl/ Znajdziesz tam hotele w każdym regionie Polski. My z mężem mamy w planach grudniowy wypad tylko we dwoje, ale jeszcze nie wiemy dokąd.
- nois35
Najważniejsze to postawić na miejsce, w którym będziesz nocować. To niesamowicie istotna kwestia, szczególnie, jeśli chodzi o kwestie związane z dopasowaniem miejsca do konkretnych potrzeb. Stąd też polecam https://www.hoteltraffic.pl/ - mają naprawdę miłe i przytulne pokoje, które bez wątpienia staną się miejscem całkowitego wypoczynku i regeneracji sił.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery