dermatolog
Sposoby, rekomendacje i pomysły na podróże po kraju.
- kejti
Re: dermatolog
Może lepiej poszukać doświadczonego lekarza też w innych miastach? Czytałam, że ten dermatolog jest bardzo dobry https://cmp.med.pl/cmp-ursynow/dermatolog/ . Nie wiem, jaki Ty masz problem, ale ten leczy m.in. łupież, łuszczycę, a nawet bielactwo czy opryszczkę HPV. Więcej szczegółów jest na stronie, ale ich gabinet jest na Ursynowie. Bez problemu można trafić.
- ewelka9090
Post autor: ewelka9090 »
Jeśli masz jakieś problemy, to powinnaś jak najszybciej się zgłosić na konsultację do niego
___
wywóz gruzu Warszawa
___
wywóz gruzu Warszawa
- malutka_alutka
Post autor: malutka_alutka »
Jeśli chodzi o moje okolice to mnie tak naprawde wyleczyła z problemów skórnych dopiero Joanna Chylicka starogard gdański. Przyjmuje w Nova Clinica. Bardzo polecam
Post autor: Michaś »
Dermatolog to jedna ze specjalizacji, do której możesz uzyskać dostęp zaopatrując się w pakiet lux med z https://mediccentre.pl/specjalisci/dermatolog. Oczywiście w tym pakiecie dostaniesz możliwość skorzystania z usług również wielu innych specjalistów.
Post autor: myszynka »
Nie szukaj pomocy na forach, bo na odległość ciężko powiedzieć co ci jest. Najlepiej idź od razu do dermatologa - to specjalista od skóry. Z pewnością pomoże. Nie wiem skąd jesteś ale we Wrocławiu bardzo dobry dermatolog to ten z kliniki SoftSkin.
Wróć do „Podróżowanie w Polsce”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop