Remont kuchni i łazienki
Polecane strony podróżnicze, fora, blogi o tematyce turystycznej.
Remont kuchni i łazienki
Post autor: Łośka »
Doczekałam się w końcu remontu swojego mieszkania. Najbardziej cieszę się na remont kuchni i łazienki - kupiliśmy w rewelacyjnej cenie płytki w salonie Cerdesign. Wiedzieliście, że mają outlet?
Re: Remont kuchni i łazienki
Post autor: Łukry856 »
W kuchni również bardzo dobrze sprawdzi się podłoga z twardym rdzeniem od VOX. W salonie https://www.vox.pl/dip-salon-lublin-sal ... tro-2--191 doświadczona obsługa we wszystkim pomoże, Drzwi i podłogi VOX to największa sieć sprzedaży materiałów wykończenia wnętrz w Polsce.
- buldog
Warto pomyśleć poważnie o remoncie łazienki i kuchni. Jeśli chodzi o tego typu kwestie to ja polecam skontaktować się z dobrym fachowcem. Bardzo dobrym wyborem będzie pogotowie hydrauliczne, hydraulik w Krakowie: https://hydraulikon.pl/ . Więcej informacji znajdziecie na jego stronie internetowej.
- ksywka
Oczywiście pomyśl także o zakupie różnych akcesoriów do tej kuchni. Nie zapominaj o sprzętach AGD. Rzuć okiem na okapy kuchenne i wybierz najlepszy okap dla siebie. Okap to urządzenie, które moim zdaniem jest niezbędne w każdej kuchni.
Post autor: Cżelsu11 »
Jeżeli remont łazienki to tylko z Sklep Łazienki Ja sama skorzystałam z ich oferty i jestem bardzo zadowolona. Moja łazienka w końcu wygląda bardzo stylowo ale przede wszystkim jest wykonana z dobrych materiałów.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery