Ktoś już z nimi współpracował i może podzielić się opinią? Jeśli tak to bardzo proszę o rekomendacje!

Post autor: natifilipek »
Post autor: forest.harber »
Do mieszkania tak, ale jako inwestycja pod wynajem, lepiej kupić nowe mieszkanie - przyniesie to większy zwrot z inwestycji. Polecam wyszukiwarkę, gdzie są wszyscy deweloperzy: https://korter.com.pl/radius-projekt i gdzie można zobaczyć jakie aktualnie realizują budowy mieszkań.forest.harber pisze: ↑06 lip 2020, 9:42 Warto szukać nieruchomości zarówno na rynkach wtórnych, jak i pierwotnych.
Post autor: ewelka9090 »
Post autor: tadźo »
Post autor: Weraniszka »
Post autor: Łukasz06 »
Jeśli dobry, solidny i profesjonalny zarządca nieruchomości w Warszawie to zdecydowanie i bezdyskusyjnie Per Modum. Na rynku nieruchomości są od lat, swoją wiedzą, doświadczeniem i samym podejściem potwierdzają, że warto im zaufać.Malina pisze: ↑16 mar 2020, 20:32 Zarządcy nieruchomości Warszawa to wiele firm. Jak wybrać najlepszą?
Post autor: Marcuś23323 »
Post autor: Maruś1234444 »
Post autor: Paweł21441 »
Post autor: grópa »
Post autor: góra »
Post autor: iłka2 »
Post autor: wekiś94945 »
Post autor: globtroter »
Post autor: rumśa »
Post autor: miły »
Post autor: kasiakowa06 »
Jak dla mnie najlepsze biuro nieruchomości to biuro pani Izy ze Szczecina czyli http://inhouse.szczecin.pl/Malina pisze: ↑16 mar 2020, 20:32 Zarządcy nieruchomości Warszawa to wiele firm. Jak wybrać najlepszą? Jak do tej pory tylko Status spełnia moje oczekiwania. status.pl/
Ktoś już z nimi współpracował i może podzielić się opinią? Jeśli tak to bardzo proszę o rekomendacje!![]()
Post autor: Zdziś90 »
Post autor: wisłocka »
Post autor: kasiakowa06 »
To jest ładne osiedlepeleryna pisze: ↑10 kwie 2020, 9:54 A ja sama sobie znalazłam idealne mieszkanie na osiedlu Bliżej Gwiazd na Mehoffera które budują na Białołęce, nie trzeba wielkiej filozofii żeby poprzeglądać oferty różnych deweloperów w okolicy która mnie interesuję
Post autor: Kacper90 »
Post autor: Iruś91 »
Post autor: ewelka911 »
Moim problemem jest to, że wystawione przeze mnie mieszkanie nie chce zejść. Szukam sposobu, aby w miarę szybko go sprzedać, dlatego ciekawym rozwiązaniem wydaje mi się być skup mieszkań Warszawa, który w swojej ofercie ma GRB Nieruchomości.Malina pisze: ↑16 mar 2020, 20:32 Zarządcy nieruchomości Warszawa to wiele firm. Jak wybrać najlepszą? Jak do tej pory tylko Status spełnia moje oczekiwania.
Ktoś już z nimi współpracował i może podzielić się opinią? Jeśli tak to bardzo proszę o rekomendacje!![]()
Post autor: magdalena37 »
Post autor: alicia88 »
Post autor: Sławomir »
Post autor: greta »
Post autor: kwiatushek06 »
Post autor: hanka »
Post autor: maxx »
Post autor: maniek »