W jakim mieście nad morze chcielibyście mieć wesele?

Porady od doświadczonych podróżników. Kiedy zwiedzać, co zabrać ze sobą, jak znaleźć najlepsze zniżki.
Awatar użytkownika
InnaJa

Post autor: InnaJa »

Takie romantyczne wizje mnie dzisiaj naszły i szukam inspiracji?
Awatar użytkownika
InnaJa

Re: W jakim mieście nad morze chcielibyście mieć wesele?

Post autor: InnaJa »

Nie myślałam o tym, ale ostatnio jak byliśmy nad morzem w Mielnie, tu: https://herbalsglamping.eu/imprezy-okol ... ng-mielno/ to tam przy ośrodku organizowali wesele i powiem Ci, że jak dla mnie pomysł rewelacja. Super wesele w Mielnie, sesja zdjęciowa na plaży, goście dojeżdżający a nie marudzący potem w mieszkaniu nowożeńców,
no to byłoby fajne przeżycie.
No i wolałabym Polskę niż jakies tam Kanary, za daleko.
Awatar użytkownika
Daleka

Post autor: Daleka »

A czy planujecie fotobudkę na Waszym weselu? Jeśli tak, to polecam zajrzeć do sklepu internetowego Happenings.pl, w którym znajdziecie bardzo fajne i nietuzinkowe akcesoria do fotobudki :) Jestem przekonana, że dzięki nim zdjęcia wyjdą niesamowite ;)
Ryśku

Post autor: Ryśku »

Jak wesele nad morzem to polecam Gdańsk i Trójmiasto. Piękne piaszczyste plaże i duża infrastruktura w mieście z bazą noclegową dla gości. Zobaczcie to wesele nad morzem w Gdańsku: https://www.michalufniak.pl/wesele-nad- ... wa-gdansk/ :-)
małwa

Post autor: małwa »

U nas na pewno tylko Sarbinowo wchodzi w grę. No nie, może i Darłówko, ze swoimi pięknymi, pomarańczowo-różowymi zachodami słońca. Bywamy i tu i tu, i to nam się najbardziej podoba. Co prawda jeszcze nie myślimy o ślubie, ale jeśli już, to pewni zrobimy go na miejscu. Tylko do wybrania zostanie Fotografia Ślubna Gliwice i zespół muzyczny.
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

Daleka pisze: ↑21 sie 2020, 14:05 A czy planujecie fotobudkę na Waszym weselu? Jeśli tak, to polecam zajrzeć do sklepu internetowego Happenings.pl, w którym znajdziecie bardzo fajne i nietuzinkowe happenings.pl/gadzety-do-fotobudki akcesoria do fotobudki :) Jestem przekonana, że dzięki nim zdjęcia wyjdą niesamowite ;)
Fotografia na weselach jest zawsze obecna. Fotobudka to wesoły temat ;) Ja stawiam na klasyczne portrety od p. Edyty https://epli.pl/

Obrazek

UWAGA!! nie płaci za usługi SEO - sprawdź w BIG
Tonyr92

Post autor: Tonyr92 »

Profesjonalny retusz portretu pozwala na wygładzenie skóry, poprawę kolorów i usunięcie niedoskonałości, co sprawia, że zdjęcia stają się bardziej wyraziste i przyciągają uwagę. Ta usługa jest idealna dla osób, które chcą uzyskać elegancki, profesjonalny efekt bez utraty naturalności. Niezależnie od tego, czy zdjęcie jest wykorzystywane do celów zawodowych, czy prywatnych, nasz retusz sprawi, że będzie ono wyglądało perfekcyjnie.
ODPOWIEDZ