Tak trochę poza tematem podróżniczym. Mam ostatnio drobne kłopoty i pomyślałam o wizycie u psychologa. Tylko, że część problemów dotyczy pracy. Zajmuję ważne stanowisko i nie chcę miec kłopotów gdyby pewne informacje wyciekły. Znacie jakiegoś psychologa, któremu mozna zaufać?
stan przedzawałowy
Czy psychologowi można zaufać?
Znasz miejsca, które warto polecić? Widziałeś za granicą coś ciekawego, co trzeba zobaczyć? Podziel się doświadczeniami!
- Keiria_69
Re: Czy psychologowi można zaufać?
Hej, myślę, ze każdemu psychologowi można zaufać, bo obowiązuje ich tajemnica zawodowa, tak jak lekarzy. Raczej szukaj psychologa, który Ci pomoże
- Keiria_69
Spróbuj tutaj http://poradniasalomon.com.pl/. Moja mama tu chodziła i była bardzo zadowolona
- szałowa
Owszem, jeśli jest naprawdę certyfikowanym LEKARZEM psychologiem, to jak najbardziej. Go czy ją również tak samo obowiązuje przysięga Hipokratesa i tak zwana tajemnica lekarska, której nie może złamać. Dlatego jak najbardziej możesz ufać. Nie wiem, o co chodzi, ale jeśli o uzależnienie, to pozwól, że Ci podpowiem, iż Ranking Ośrodków Terapii zawiera wiele placówek medycznych leczących takie stany.
- ranias
Jeśli masz w swoim otoczeniu Kogoś, komu chcesz pomóc wyjść z nałogu alkoholowego to warto zaproponować takiej osobie Ośrodek Terapii Uzależnień Nefo. Jak wiadomo alkoholik, a nie da się tak po prostu namówić na leczenie dlatego też warto o tym z nim porozmawiać. Jeśli nawet ta osoba zdecyduje się na taką terapię to zdecydowanie warto wspierać.
bokserka z zamkiem
bokserka z zamkiem
- mirabela
Wszystko zależy od tego, na jakiego psychologa się trafi. Jeśli chodzi o uzależnienie, to bardzo dużo pozytywnych opinii jest o Ośrodku terapii Forest. Można nawet wejść na stronę i przeczytać co piszą o pobycie pacjenci. Myślę, ze gdybym miała taki problem w rodzinie, to zgłosiłabym się do tej placówki leczniczej. Zanim kogoś skieruje się w jakieś miejsce, dobrze jest wiedzieć, które polecają inne osoby.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery