dentysta
Znasz miejsca, które warto polecić? Widziałeś za granicą coś ciekawego, co trzeba zobaczyć? Podziel się doświadczeniami!
- ewelka9090
Re: dentysta
Post autor: ewelka9090 »
A jeżeli ktoś z Was chciałby skorzystać z oferty dobrego ortodonty, to innego wyjścia, jak pomoc http://ortodontica.pl/pl/17/1/oferta/ nie ma. Wszystko na odpowiednich warunkach, bardzo dobre podejście do pacjenta i przede wszystkim piękny wygląd zębów każdego z pacjentów. Leczenie odbywa się w dobrych warunkach.
- szałowa
No ja właśnie do lekarza chciałam iść, żeby lek na afty mieć jakiś polecony, ale Pani w aptece sama mi zaproponowała Octenisept, zastosowałam i pomogło. Nie musiałam płacić krocie za duże leczenie, a tylko kilka chwil i wszystko było gotowe. Dla mnie to ważne, bo jednak praca zajmuje mi bardzo dużo czasu.
- Zdzisiek78
Post autor: Zdzisiek78 »
Jeśli chodzi o stomatologiczne leczenie chirurgiczne w Warszawie, to mogę polecić świetny gabinet dentystyczny Hippolit http://hippolit.pl/oferta-uslug-stomato ... irurgiczne, który znajduje się w samym centrum Żoliborza. Jeśli zastanawia Cię cena, to możesz zajrzeć na ich cennik, ponieważ wszystko czarno na białym opisane jest na ich stronie.
- Oleńka
Warto dbać o swoje zęby i regularnie chodzić do dentysty. Dosyć częstym problemem jest niewłaściwa pielęgnacja jamy ustnej - w wielu przypadkach zachodzi tu potrzeba wykonania leczenia kanałowego - taka stomatologia mikroskopowa w Krakowie to najlepsze rozwiązanie. W Centrum implantologii i stomatologii estetycznej dr Świątkowskiej otrzymacie kompleksową pomoc stomatologiczną.
- flower
Kochani, w każdym mieście jest ktoś polecany i ktoś, do kogo się nie chodzi. Ja to doskonale wiem, bo u nas jest tak samo. Jeden mówi, żeby iść tu, a drugi, że nie warto i tak jest zawsze. Niemniej jednak jest po to są takie fora internetowe, żeby móc sobie w ogóle to wszystko poukładać, jak trzeba. Ja to wam powiem, że tutaj http://stomatologkielce.pl/implanty/ się szykuję. Zobaczymy, co to będzie.
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
Mój stomatolog zrobił mi najpiękniejsze licówki porcelanowe, jakie widziałam! Przede wszystkim wcale nie widać, że tam sąewelka9090 pisze: ↑29 lip 2020, 7:34 A jeżeli ktoś z Was chciałby skorzystać z oferty dobrego ortodonty, to innego wyjścia, jak pomoc ortodontica.pl/pl/17/1/oferta/ nie ma. Wszystko na odpowiednich warunkach, bardzo dobre podejście do pacjenta i przede wszystkim piękny wygląd zębów każdego z pacjentów. Leczenie odbywa się w dobrych warunkach.

Post autor: mysiaa »
Oj obawiam się, że czeka mnie leczenie kanałowe kielce, dlatego jestem przerażona... No, ale to tak to jest, gdy nie dba się o swoje zęby, a potem zaczynają boleć, to człowiek się budzi. Mi koleżanka poleciła Platinum Dent i mam nadzieję, że faktycznie leczą bezboleśnie zęby.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery