Gdzie można kupić leki stosunkowo tanio? Mam na osiedlu aptekę ale ceny mocno poszły w górę i wolę jednak podjechać gdzieś dalej ale kupić taniej, co polecacie?
Zajrzyj do dozu, moim zdaniem to obecnie najtańsza apteka. Mają naprawdę spoko ceny i chyba od miesięcy ich nie podnieśli. Ja tam kupuję regularnie swoje leki i nie zauważyłam żadnych podwyżek
dzięki za polecenie DOZu, byłam wczoraj u nich i zrobiłam większe zapasy leków, pozytywnie się zaskoczyłam, na pewno jeszcze będę do nich wracać po zakupy, poleciłąm też bliskim
Ja tez regularnie kupuję w dozie, mają naprawdę najlepsze ceny. Jak ostatnio kompletowałam apteczkę na dłuższy wyjazd to też od razu poszłam do tej apteki, bo wiedziałam, że tam na pewno wszystko znajdę w jednym miejscu i w dobrej cenie
To prawda, mogę się podpisać pod tymi opiniami rękami i nogami, w dozie mają od dawna najlepsze ceny. Zauważyłam, ze w ogóle mi się nie opłaca kupować w innych aptekach
na pewno info o taniej aptece przyda sie wielu osobom, skoro można chociaż trochę zaoszczędzić to szkoda by było z tego nie skorzystać, nawet rodzince poleciłam
W dozie cały czas ceny są najlepsze, kupuje tam już długi czas i nie zauważyłam żeby moje leki podrożały co bardzo mnie cieszy bo podwyżki widać już wszędzie.
Zgadzam się z Tobą, szczególnie, że w dzisiejszych czasach naprawdę wszystko jest bardzo drogie, więc chociaż jeśli można kupić leki taniej to warto pójść do doz.
Dokładnie tak, trzeba liczyć każdą złotówkę, a nie oszukujmy się leki bywają drogie, a wykupić trzeba więc jak w takim dozie jest taniej to oczywiste, że pójdę właśnie do nich.
No właśnie są takie rzeczy, z których można zrezygnować, jeśli jest potrzeba, żeby trochę zaoszczędzić, natomiast na pewno nie są to leki, bo te po prostu trzeba wykupić. Dlatego ja też kupuję swoje w dozie.
Tak dokładnie, leków sobie nie odmówisz, więc to kupić trzeba. Ja też kupuję tam gdzie taniej czyli właśnie w DOZie, mają najlepsze ceny na leki i na leki na receptę też.
Mam takie same spostrzeżenia, DOZ ma atrakcyjne ceny w porównaniu do innych aptek, no i nie ma tam co chwilę podwyżek, tak jak gdzie indziej robią. Zdecydowanie warto się tam wybrać.
Ogólnie wszędzie ostatnio same podwyżki. Ja własnie dzisiaj chciałam skompletować apteczkę na wyjazd wakacyjny i własnie w aptece się za głowę złapałam. Poszłam do dozu i tam mi wszystko wyszło dużo taniej.
A bo w dozie nie ma podwyżek, tam ceny są po staremu, też tam do nich ciągle wracam bo wszędzie indziej ceny są kosmiczne a przecież leki musze wykupić czy chce czy nie.
Dokładnie z leków nie zrezygnujesz, wykupić trzeba więc trzeba szukać gdzie są ceny najlepsze na nie. Ostatnio robiłam zakupy w DOZie i faktycznie mieli dobre ceny.
Ja często robię porównanie aptek i póki co DOZ cały czas najlepiej wypada. Ceny mają najniższe, więc kupuję ostatnio już tylko tam, bo nie mam zamiaru przepłacać.
Ja też mam podobne zdanie, DOZ ma jeszcze dobre ceny, ale gdzie indziej niestety spore podwyżki porobili, więc póki co będę kupować tylko w DOZ zarówno leki, jak i suplementy.
W moim DOZie też mają bardzo dobre ceny, kupuję u nich regularnie leki na receptę ale też suplementy, rodzicom też poleciłam, również są zadowoleni, mama mówi, że jest taniej niż w innych aptekach.