Internetowy katalog usług weselnych
Znasz miejsca, które warto polecić? Widziałeś za granicą coś ciekawego, co trzeba zobaczyć? Podziel się doświadczeniami!
- Czeladniczka
Internetowy katalog usług weselnych
Post autor: Czeladniczka »
Cozweselem.pl to najlepszy, internetowy katalog usług ślubnych. Znajdziesz tam lokale na wesele, zespoły, fotografa lub auta do ślubu. Gorąco zachęcam każdego kto organizuje wesele.
- Saskia
Re: Internetowy katalog usług weselnych
Świetna podpowiedź, zajrzymy tam na pewno z siostrą, która właśnie przygotowuje się do swojego ślubu i wesela.
Mam przy okazji pytanie do dziewczyn, które mają już za sobą tę "gorączkę przygotowań" - jaki manicure wykonywałyście?
Chodzi mi o to, czy klasyczny french czy może jednak coś bardziej odjazdowego?
Siostra na pewno będzie robiła manicure tytanowy Revel Nail, ale nie do końca wie, na ile poszaleć z kolorami.
Może wybrać klasyczne zdobienie, ale też nie chciałaby być taka całkiem pastelowa. Co radzicie?
Mam przy okazji pytanie do dziewczyn, które mają już za sobą tę "gorączkę przygotowań" - jaki manicure wykonywałyście?
Chodzi mi o to, czy klasyczny french czy może jednak coś bardziej odjazdowego?
Siostra na pewno będzie robiła manicure tytanowy Revel Nail, ale nie do końca wie, na ile poszaleć z kolorami.
Może wybrać klasyczne zdobienie, ale też nie chciałaby być taka całkiem pastelowa. Co radzicie?
- kaktuskowy
Post autor: kaktuskowy »
Znajoma mi to również polecała. Według niej świetna jakość usług.
Bo jeśli się kogoś za bardzo pokocha, człowiek staje się nieszczęśliwy.
- Daleka
Skoro jesteście właśnie w trakcie organizacji Waszego ślubu i wesela, to polecam zajrzeć na stronę protea.sklep.pl. Znajdziecie tam mnóstwo ślubnych inspiracji i zobaczycie, jakie są obecnie najmodniejsze dekoracje ślubne i weselne Myślę, że powinno Was to zainteresować
- brokata
A kojarzycie tą salę w Bielsku - http://wroblowka.com.pl/ Moim zdaniem piękna i warto tam zorganizować swoje przyjecie bo tam naprawdę dobra sala to 70% sukcesu udanego wesela
- mirabela
Ja już od koleżanek miałam tyle różnych ofert gdzie co znaleźć, że naprawdę jestem skołowana organizacją ślubu. Jeszcze ostatnio siostra mi podpowiedziała, że najlepszy jest dj na wesele w poznaniu . Może faktycznie powinniśmy z narzeczonym skorzystać z jego oferty, bo ma całkiem ciekawy repertuar. Zresztą znajomi, którzy korzystali z jego oferty są bardzo zadowolone. A może też go znacie?
- Robercik841
Post autor: Robercik841 »
A ja to pierwszy raz słyszę o takim katalogu.
- Majeczq
Szukacie pomocy przy organizacji wesela? Na pewno jest sporo rzeczy, o które trzeba będzie zadbać;) Sprawdźcie sobie tu może co proponują na stronie http://fotobudazwooda.pl Ta drewniana fotobudka na pewno wam się spodoba
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery