lepszy kurier czy poczta?
Znasz miejsca, które warto polecić? Widziałeś za granicą coś ciekawego, co trzeba zobaczyć? Podziel się doświadczeniami!
- relka
Re: lepszy kurier czy poczta?
Tani jest cennik paczek kuriera Ambro , więc wychodzi na to że jednak lepiej kurierem. Z poczty to ja osobiście od lat ine korzystam, bo te paczki po prostu za długo idą, konkurencja ma lepsze oferty
- grizz
Jak dla mnie to paczka kurierem DPD jest lepszym pomysłem, choć oczywiście drugiej opcji nie krytykuję, tylko po prostu preferuję tego kuriera. Niedrogi i solidny
kraków atrakcje na dzień dziecka
kraków atrakcje na dzień dziecka
- Weraniszka
- Kontakt:
Post autor: Weraniszka »
W sieci można zerknąć na torby męskie na uczelnię i je również kurier dostarczy do domu.
cudnebeskidy.pl
- Rita
Ja ostatnio sprawdzałam koszt paczki do niemiec i wyszło mi, że ceny są podobne. Ale zdecydowanie szybciej dostarczy paczkę kurier. Nawet przy przesyłkach krajowych częściej korzystam z pośrednictwa kuriera. Dlatego gdybym ja miała wybierać to zdecydowanie lepszy będzie kurier.
Post autor: Alfrędzik673 »
Wiadomo, że kurier. Racja, może kosztuje dużo więcej, ale mamy pewność, że wszystko dojdzie na czas i nie będzie trzeba się niczym martwić.
- globtroter
Post autor: globtroter »
Myślę, że tu już zależy wiele od naszych preferencji i tego co i jak chcemy wysłać. Muszę przyznać, że w moim przypadku bardzo fajnie na stronie https://www.sendit.pl/blog/czy-kurierzy ... a-w-sobote również opisano to czy kurierzy pracują w sobotę. Jak do tej pory ja również nie miałem o tym żadnej wiedzy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery