Maści na oparzenia i inne
Znasz miejsca, które warto polecić? Widziałeś za granicą coś ciekawego, co trzeba zobaczyć? Podziel się doświadczeniami!
- Czeladniczka
Maści na oparzenia i inne
Post autor: Czeladniczka »
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Bardzo serdecznie polecam stronę https://www.apteka-leki.pl. Oferuje ona najlepsze kosmetyki naturalne, a także dermokosmetyki – na odleżyny, oparzenia, odparzenia, rany, opryszczke i wiele więcej! Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tej aptece.
- Daleka
Re: Maści na oparzenia i inne
Tak naprawdę stosowanie różnych maści i środków antyseptycznych może sprawić, że proces gojenia ran po oparzeniu będzie zdecydowanie szybszy i mniej nieprzyjemny. Dlatego też warto moim zdaniem takie środki stosować, a najlepiej zawsze dobrze mieć coś takiego w swojej apteczce domowej i podróżnej
- Tereska087
Post autor: Tereska087 »
W aptekach można zakupić dobrej jakości lek na rany, który pomoże nam w dezynfekcji różnego rodzaju otarć i skaleczeń. Do tego można go również używać do szeregu innych dolegliwości jak stany zapalne w jamie ustnej czy infekcje intymne. Dzięki tak szerokiemu spektrum zastosowania można go wykorzystywać do najróżniejszych problemów, więc warto mieć go zawsze pod ręką.
- alekey
Na oparzenia stosowałem Octenicare. Gorącego czajnika się dotknąłem. Od razu ręka pod wodę a potem żona ten krem mi dała. I szybko pomógł, nie piekło już, bąbel się nie zrobił. Na 3 dzień zapomniałem że coś w ogóle mi się działo. Także polecam. I dla dzieci żonka też to stosuje.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery