Poradnia psychologiczna
Znasz miejsca, które warto polecić? Widziałeś za granicą coś ciekawego, co trzeba zobaczyć? Podziel się doświadczeniami!
- Oleńka
Poradnia psychologiczna
Witam, chciałabym zwrócić się do Was z dosyć nietypowym pytaniem, ale może ktoś będzie mi w stanie doradzic. Od jakiegoś czasu jestem w separacji z mężem - nie chce już wchodzić w szczegóły, ale powiem tyle,że jest mi bardzo ciężko, a wychowuję córkę i nie chcę dawać po sobie znać że coś jest nie tak. Nie chce jej martwić, więc może taka terapia w poradni Salomon w Łodzi https://poradniasalomon.com.pl/ będzie dobrym rozwiązaniem? Tak myślę ,że warto spróbować jednak nigdy nie uczestniczyłam w czymś takim. Co myslicie?
- Fiona
Re: Poradnia psychologiczna
Oczywiście od Ciebie zależy, gdzie będziecie chcieli podjąć terapię, jednak ze swojej strony mogę podpowiedzieć, że Ośrodek terapii Forest prowadzi specjalne terapie dla par. To jest wyjątkowe miejsce choćby z tego względu, ze osoby tam będące czują się wyjątkowo rozumiane. Specjaliści prowadzą specjalny program, który umożliwia pokonywanie barier i innych trudności małżeńskich.
- mirabela
Moja przyjaciółka jest w separacji z mężem z powodu jego alkoholizmu, ale mimo wszystko wciąż stara się mu pomóc. Nie wiem skąd ona ma tyle cierpliwości i wiary. Ja chyba już, bym się poddała skoro on nie chce się leczyć. Jednak sama mimo wszystko zaproponowałam, że pomogę jej znaleźć jak najlepszą poradnię. W rezultacie trafiłam na sporo pozytywnych informacji o Ośrodku Wiosenna. Miejmy nadzieję, że znajdziemy jakiś sposób na jej męża, aby poddał się terapii.
- Robercik841
Post autor: Robercik841 »
Ja tam nigdy nie korzystałem z takich poradni.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery