Weekend za miastem
Planujesz wycieczkę? Szukasz pomocy albo pomysłów? Zajrzyj tutaj!
- Wrocisława_99
Weekend za miastem
Post autor: Wrocisława_99 »
Dawno nigdzie nie wyjeżdżałam i mówię tutaj zarówno o dłuższym wypoczynku, takim jak wyjazd wakacyjny czy nawet weekendzie poza miastem. I dlatego postanowiłam, że koniecznie muszę to nadrobić. Szukam jakiegoś fajnego hotelu, z takimi atrakcjami jak basen czy zabiegi spa. Polecacie może jakiś hotel pod Krakowem który ma takie usługi w swoim pakiecie?:)
Re: Weekend za miastem
Post autor: bukaa »
I super... Od czasu do czasu trzeba gdzieś wyjechać, aby nie zwariować. Jak chodzi o takie kwestie, jak termy cieplice atrakcje tam są cały czas dostępne i to bez ograniczeń. Jednym słowem nie da się tam nudzić, bo jest tam co robić...
- katarakta
Na weekend za miastem na pewno przyda się Wam porządny samochód żeby przemieszczać się w komfortowych warunkach. Czytałam na tej stronie https://comfortcar.pl/blog/aktualnosci/ ... ie-oplaca/ że w takiej sytuacji opłaca się krótkoterminowy wynajem samochodu. Konieczne sprawdźcie tą ofertę wynajmu
Post autor: parenka »
Taki wypad za miasto w celu naladowania baterii i odpoczynku jest jak najbardziej wskazany kazdemu od czasu do czasu https://malinowydwor.pl/pakiety-pobytowe/cat/all tu maja ciekawe oferty, kazdy moze wybrac cos dla siebie
dmso
dmso
Post autor: Karolina Alo »
Oj tak, taki weekend odpoczynku przyda się każdemu. My akurat wybieramy się do Zakopanego, więc nie liczę na ciszę i spokój, bo tam chyba turystów nie brakuje, ale chociaż będą piękne widoki i ciekawe atrakcje. Zastanawiamy się m.in. nad termami i wyprawą nad Morskie Oko. Kulig Zakopane też wydaje się ciekawą opcją, choć to już chyba uzależnione od pogody. Oby jeszcze czekał na nas śnieg!
Post autor: Formica1234 »
Wybierzcie się na weekend do Poznania to miasto przyciąga wiele turystów i studentów AWF Poznań to miasto o bogatej historii, jedno z największych ośrodków akademickich, kulturalnych i biznesowych w Polsce. Ja byłam w Poznaniu i zachwyciło mnie to miasto.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podróżowanie w Polsce
- ↳ Podróżowanie w Europie
- ↳ Kuchnie Świata
- ↳ Różne
- ↳ Samoloty
- ↳ Wycieczki
- ↳ Biura podróży
- ↳ Z buta przez świat
- ↳ Autostop
- ↳ Campery